Over mentor

Welkom bij Mentor Rijopleidingen, waar we al sinds 1998 streven naar uitmuntendheid in rijonderwijs. Onze oprichter, Majito Bousklati, heeft een levenslange passie voor auto’s en het helpen van mensen. Zijn reis begon als een jonge jongen met een droom, die later uitgroeide tot het oprichten van Rijopleiding Mentor.

Majito’s eigen ervaring met Rij-instructeur AB Aznou in 1997 bracht hem niet alleen zijn rijbewijs, maar ook een inzicht in zijn ware passie: mensen helpen. Ondertussen heeft Majito alle rijbewijzen in Nederland behaald en heeft hij zelfs een tijdje als examinator bij het CBR gewerkt. Maar zijn ware roeping lag altijd in het begeleiden van mensen tijdens hun rijopleiding.

Vandaag de dag staat Mentor Rijopleidingen bekend als dé betrouwbare totaalopleider van Nederland. Onze groeiende reputatie heeft ons in april 2020 geleid tot het openen van een tweede vestiging in Utrecht, gericht op het opleiden voor alle rijbewijzen.

Ondanks onze groei is één ding altijd hetzelfde gebleven: ons deskundige team staat elke dag klaar om al onze leerlingen, jong en oud, de best mogelijke scholing en service te bieden. Bij Mentor Rijopleidingen streven we ernaar om niet alleen rijvaardigheden aan te leren, maar ook vertrouwen en verantwoordelijkheid achter het stuur te bevorderen.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen bij Mentor Rijopleidingen Nederland, waar we je graag helpen bij het behalen van jouw rijdoelen.

0+
Tevreden leerlingen
0%
Slagingspercentage
0
Studenten korting