Sexting Rules: Hoe erotische correspondentie uit te voeren

Het lijkt alleen generic cialis de uitwisseling van erotische letters, foto’s en video – het is een eenvoudig ding. In feite is sexting, namelijk, dit soort intieme relatie is de naam, er zijn zijn eigen regels die logisch zijn om te assimileren – het zal nuttig zijn.

In feite is sexting, namelijk, dit soort intieme relatie is de naam, er zijn zijn eigen regels die logisch zijn om te assimileren – het zal nuttig zijn.

Wanneer erotische correspondentie gerechtvaardigd is

Erotische correspondentie kan niet – en mag geen volledige intieme relatie vervangen, en het is de moeite waard om het te gebruiken, misschien slechts in twee gevallen – als een opmaat voor seks of een tijdelijke optie, wanneer, wanneer, om een ​​of andere redenen, mensen niet voor sommigen kunnen zijn Objectieve reden Dergelijke gevallen is nuttig, en daarom wordt het aanbevolen om te gebruiken. Maar – niet meer, want welk spannend en helder is jouw correspondentie, zal het nog steeds niet in staat zijn om de volledige intieme relatie te vervangen, niet.

Het belangrijkste – zonder haast

Experts zijn alleen bezig met seksen met een persoon met wie je bekend bent of op zijn minst in het echte leven ontmoet. Om veiligheidsredenen is het niet nodig om de veiligheid te krijgen – en in dit geval, anders zeg je dat niet – met een persoon die je over iets weet. Jij, natuurlijk, bloei natuurlijk niet naar de maniac – het is moeilijk om het moeilijk te doen, maar later om je intieme foto’s in het netwerk te detecteren, kun je gemakkelijk. En de details van het internet is zodanig dat alles bijna onmogelijk is om te vernietigen – de pittige foto’s zullen daar waarschijnlijk voor altijd blijven.

Word geen lid van erotische correspondentie en als u de betrekkingen met deze persoon voortzet. Betrokken bij seksing, sta je over verschillende stappen in een relatie met hem, vanwege wat, eerst, op een persoonlijke ontmoeting, je niet in je bord voelt, en ten tweede, de natuurlijke gang van zaken, vanwege wat je Unie, Als u van plan bent, kunt u niet werken.

Lees ook
Ongebruikelijke geslachtssoorten

In eerste instantie was er een woord

Het is helemaal niet de moeite waard om te veel erotische foto’s te verzenden – het kan je gesprekspartner verwarren, vooral als je elkaar niet heel goed kent – beperk de geschreven berichten. Maar je kunt niet verlegen zijn. Waar, hier zijn er onze wetten. Schrijf geen uitgebreide letters: zodat ze het doel bereiken en indruk maken op de partner, de teksten moeten kort zijn, maar ruim en helder. Trouwens, dit is niet zo eenvoudig – om te passen in de maximale verleiding in een minimum aan woorden is een behoorlijke moeilijke taak, maar, zoals u weet, is er niets onbereikbaar voor een persoon met intelligentie.

Fantasie – Man vriend

Zelfs als je nooit in de service hebt gewerkt "Seks per telefoon", Waar fantasie een noodzakelijke professionele kwaliteit is, kun je het gemakkelijk in jezelf ontwikkelen. Voor hulp zal je je eigen ervaring met intieme eigenschappen komen, en degenen die nog bescheiden hebben, het is de moeite waard om het internet te onderzoeken – daar vind je teksten voor elke smaak, het zal alleen maar de meest geschikte te maken hebben. Het belangrijkste is niet om verlegen te zijn – de verlegenheid is onwaarschijnlijk om je relatie, erotica en bescheidenheid te profiteren – incompatibel als je van plan bent om deel te nemen aan seksing, figuurlijk, terwijl je het vasthoudt voor een elastische band van slipje, is het beter niet om niet te beginnen – De betekenis zal toch niet zijn.

Lees ook
10 feiten over vrouwelijk orgasme

"Start geen archief, schudden over manuscripten"

Maar wat mag niet worden gedaan met emotionele letters, dus om ze te

houden. Zelfs het moeilijkste wachtwoord kan ze niet beschermen tegen buitenlandse ogen, en het blijkt licht, ongemakkelijk te zijn als je het leest, bijvoorbeeld, je ouders of een nieuwe vriend. Om nog maar te zwijgen over dat je kinderen ooit vertrouwd kunnen maken. "Nou, moeder, geef je!" – Ze zullen zeggen, en zelfs als ze in hun toon meer bewondering zullen zijn dan veroordeling, moet je rood worden.